Menu Sluiten

Betonpompen


Betonpompen

Informatie over betonpompen.

Wat zijn betonpompen.

Een betonpomp is een machine die vloeibaar beton transporteert. Er zijn vele soorten betonpompen. Sommige worden gebruikt voor kleinschalige klussen, andere voor grootschalige bouwprojecten. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen.

U kunt een type betonpomp kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Een betonpomp werkt door een vloeibaar betonmengsel uit een trechter te zuigen. Hij doet dat met behulp van een klepsysteem en hulpslangen. De zuigers werken volgens hetzelfde principe als een zuigermotor met twee cilinders.

De ene cilinder zuigt beton uit de trechter tijdens de teruggaande slag, terwijl de andere het beton eruit duwt tijdens de voorwaartse slag.

Een hydraulische pomp met twee cilinders bestaat uit twee parallelle cilinders met aangedreven zuigers die in tegengestelde richting bewegen.

Een betonpomp wordt gebruikt voor het verpompen van beton. De pomp kan alleen staan of gemonteerd zijn op een vrachtauto. Een zelfrijdende betonpomp wordt onder andere gebruikt bij de bouw van gebouwen, bruggen en stuwdammen.

Als u een grootschalig bouwproject plant, zal een betonpomp u helpen de klus efficient en sneller te klaren dan enige andere methode. Betonpompen kunnen zelfs worden gebruikt op plaatsen waar handmatig betonstorten onmogelijk is.

Ze kunnen beton naar hoge plaatsen en afgelegen locaties sturen en kunnen ook in de nacht en bij slecht weer werken. Bovendien verminderen ze de hoeveelheid arbeid die voor elke klus nodig is.

Afhankelijk van het project zijn betonpompen geschikt voor uiteenlopende bouwprojecten. Sommige pompen zijn ontworpen voor hoogbouw, terwijl andere ontworpen zijn voor kleinere residentiele of commerciele bouwprojecten.

Voor kleinere bouwprojecten is een pomp op vrachtwagen met een plaatsingsgiek geschikt. Deze kunnen op vrachtwagens worden gemonteerd en kunnen enkele honderden meters boven de grond reiken.

De beste giekpomp is licht van gewicht, met een robuuste en duurzame constructie. Hij heeft ook een EZ Clean trechter met RFID veiligheidsschakelaar.

Deze trechter bevat een betonstopkraan en pompsets. Andere kenmerken zijn automatische verlichting en een op het dek gemonteerd buizenrek. Pompen moeten na gebruik schoon worden gehouden en geschoolde operators moeten verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de pomp.

Info over betonpompen

Gegevens over Betonpompen

Wat weten we nog over betonpompen.

De cilinders van de betonpomp bewegen afwisselend en trekken het beton uit de trechter. De luchtdruk van de ene cilinder trekt het beton naar binnen, terwijl de luchtdruk van de andere het beton naar buiten trekt op de stortplaats.

Het gebruik van een pomp maakt het storten sneller en gemakkelijker. Het is belangrijk om een pomp te kiezen die geschikt is voor uw project en budget.

De werking van een betonpomp omvat hydraulische en elektrische systemen. Hij heeft twee zuigers waarvan 1 in de trechter en 1 in de afvoerbuis. Het pompmechanisme kan tot 130 kubieke meter beton per uur door een pijp van acht inch pompen.

 Hoewel ze gevoelig kunnen zijn voor schade, is een betonpomp een haalbare optie voor grotere bouwprojecten. Het is ook gemakkelijk te repareren als het defect is.

Met behulp van een betonpomp voorkomt u het gedoe en de kosten van het vervoer van beton naar en van uw werkplek. Het plaatst het beton precies waar het nodig is, en het kan eventuele obstakels in de weg die vrachtwagens niet kunnen overwinnen.

 Er zijn twee soorten betonpompen beschikbaar: boompompen en kleine lijnpompen. De boompompen worden gebruikt voor grote industriele projecten en hoogbouw, terwijl de kleinere lijnpompen worden gebruikt voor kleinere betonbouwprojecten.

Meer info over betonpompen nu op schwing-stetter.vanlootechnics.be.

Tags

Betonpomp Kopen | Betonpomp Onderdelen | Betonpomp S 55 Sx | Betonpomp S 58 Sxf | Betonpomp S 61 Sxf | Betonpomp S 65 Sxf | Betonpompen Antwerpen |