Menu Sluiten

Stationaire Betonpompen


Stationaire betonpompen

Informatie over stationaire betonpompen.

Wat zijn stationaire betonpompen.

De vraag naar stationaire betonpompen met hoge capaciteit neemt toe met de komst van hoge gebouwen, megastructuren en ingewikkelde bouwplannen. De vraag naar verbeterde productiviteit is ook toegenomen, en fabrikanten van apparatuur reageren op deze vraag met een reeks verbeterde en zuinigere modellen.

Deze omvatten open loop hydraulische circuits, die een betere brandstof efficientie en warmtereductie bieden.

Stationaire betonpompen worden zonder giek op het vrachtwagenchassis gemonteerd en kunnen verre plaatsen bereiken waar een giek dat niet kan. Zowel statische als mobiele pompen halen beton uit grote trechters.

Een stationaire pomp kan worden gebruikt in combinatie met een betonmixer. Deze pompen zijn beide doeltreffend in het leveren van beton aan een grote verscheidenheid van bouwplaatsen.

Beide soorten stationaire betonpompen gebruiken twee cilinders, waarbij de ene cilinder in één richting en de andere in de tegenovergestelde richting beweegt. Deze continue stroom voorkomt dat het vloeibare beton stolt.

 Het basisprincipe van een stationaire pomp is hetzelfde, maar er zijn belangrijke verschillen tussen de twee.

De aanzuigbuis moet groot genoeg zijn om het beton door te laten stromen. De doorsnede ervan moet ongeveer driemaal de maximale korrelgrootte zijn. De breedte van de pijp bepaalt ook de totale grootte van de pomp.

Info over stationaire betonpompen

Meer info over Stationaire betonpompen

Extra informatie over stationaire betonpompen.

Een stationaire betonpomp kan worden ontworpen met verschillende functies om te voldoen aan de behoeften van de bouwplaats.

Sommige modellen zijn zeer compact en voorzien van krachtige dubbele zuigerpompen. Andere kenmerken zijn een cilinder met een grote diameter die zorgt voor een maximale output met minimale slagen. Dit vermindert de slijtage van het pompsysteem.

Bovendien zijn stationaire betonpompen voorzien van elektrohydraulische bedieningselementen die een gemakkelijke toegang mogelijk maken.

Meer info over stationaire betonpompen nu op schwing-stetter.vanlootechnics.be.

Tags

Advies Stationaire Betonpompen | Bedrijven Stationaire Betonpompen | Betonpompen Ecoclean Reinigingsconcept | Betonpompen Met Emissievrije Elektromotoren | Betonpompen Nieuw Kopen | Betonpompen Smartswi |